İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Biz de VIP'den Atıldık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemdeki "VIP" meselesine değindi. Akşener, "Biz onu yaşadık. Biz VIP'lerde doğmadık. Biz de atıldık VIP'den" dedi.

07.06.2019-08:47 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-08:42)

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da VIP salona alınmamasının sonrasında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz onu yaşadık. Biz VIP'lerde doğmadık. Biz de atıldık VIP'ten." dedi.

Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda yapılan bayramlaşma programına katıldı. İstanbul'daki kurucular ve genel irade kurulu üyeleri ile milletvekillerinin seçimler sebebiyle yoğun çalıştıklarını söyleyen Akşener, İstanbul seçimlerini Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazanacağını kaydetti.

VIP TARTIŞMALARI

Akşener, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da havalimanında VIP salonuna alınmadığı söylentisi ile alakalı soru ardından şunları söyledi:

"Biz onu yaşadık. Biz VIP'lerde doğmadık. Biz de atıldık VIP'ten. Eski İçişleri Bakanı, 5 dönem milletvekilliği yapan biri, Meclis Başkanvekilliği vazifesini yapmış bir şahıs olarak, VIP'e benim dışında korumalarımın alınmadığı, yani aile üyelerinin alınmadığı bir süreçten geçtik. Bu sebeple halkın arasından yürümek, uçağa binmek, halkın arasında olmak çok daha iyi. Oradaki eksikliği görüyorsunuz. Dün bunları Sayın Erdoğan yaşadı, ona da yapıldı. Aynısı yapılıyor. Sayın Erdoğan bu işlere çok dikkat ederdi eskiden, kendi yaşadığı için. Bugün kraldan çok kralcıların yürümesine izin veren bir ruh hali var. VIP'ten geçmek İmamoğlu'nun kafasına kuş kondurmaz, VIP'ten geçmediği için de itibarında bir kötüleşme olmaz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal