İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ'da depreminin meydana geldiği bölgeye ziyarette bulundu.

27.01.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-11:11) İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6,8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Elazığ ve Malatya'ya ziyarette bulundu.

Akşener, Elazığ merkez Sürsürü Mahallesi’nde yıkılan binanın enkaz bölgesine intikal ederek, bölgede incelemeler gerçekleştirdi. Akşener, Malatya'daki Gökçe Mahallesi'nde kurulan bir çadırı ziyaret ederek, depremzedelerle sohbet etti. Bölge halkının istek ve sorunlarını dinleyen Akşener, geçmiş olsun dileklerini belirterek, depremde ölenler için dua etti.
Ziyaretten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akşener, şöyle konuştu:
"Ses olmak üzere geldik. Allah bütün hayatını kaybedenlerin mekanının cennet etsin, ailelerine sabır ihsan etsin, başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da gideceğiz. Yaralılarımız da acil şifalar diliyorum. Takibini yapacağız, gündeme getireceğiz, kamuoyunun unutmasına müsaade etmeyeceğiz. Bizim yapabileceklerimiz bunlar. Ayrıca kişiler olarak neler yapabiliriz onları da yapmaya gayret ediyoruz. Partimiz büyük bir yardım kampanyası başlattı. Her yerden tırlar dolusu yardım malzemesi geliyor. Allah razı olsun köylere kadar çadırlar gitti ama burada yok, halbuki eve giremiyorlarmış. Onları ileteceğiz, onları saracağız. Hep beraber bu yaraları saracağız." 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal