İstanbul'da Servis Midibüsü Devrildi, Çok Sayıda Yaralı Var

İstanbul, Bayrampaşa otogar yolunda bir servis midibüsü kaza yaptı. Kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. İlk belirlemelere göre kazada 9 kişi yaralandı.

01.03.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 01.03.2019-09:11) İstanbul'da Servis Midibüsü Devrildi, Çok Sayıda Yaralı Var

İstanbul, Bayrampaşa otogar yolunda bir servis midibüsü kaza yaptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. İlk belirlemelere göre kazada 9 kişi yaralandı.

D-100 KARAYOLU'NDA KAZA

Diğer yandan, geçtiğimiz gün D100 Karayolu Ankara istikameti Kadıköy-Kozyatağı'nda zincirleme trafik kazası oldu. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Ankara yönünde Kozyatağı Metro istasyonu civarında saat 03.00 sularında oldu. Yağış sebebiyle kayganlaşan yolda giden bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini yitirerek bariyere çarptı. Daha sonra aynı yönde giden 10 araç daha zincirleme kazaya sebep oldu.

SÜRÜCÜLERE ALKOL TESTİ YAPILDI

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı ardından kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye birimi gönderildi. Polis birimleri, kaza sebebiyle D100 Karayolu'nu ulaşıma kapattı. Olay yerine giden itfaiye birimleri bariyere çarpan aracın içindeki sürücüyü, sıkıştığı yerden kurtararak sağlık birimlerine teslim etti. Sürücü İlyas Adıgüzel'in sağlık birimlerinin kontrolünde yaşamını yitirdiği bildirildi. Adıgüzel'in cesedi ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edildi. Diğer yaralılar sağlık birimlerinin ilk müdahalesinin sonrasında ambulanslarla çevre hastanelere gönderildi. Kazaya karışan araç sürücülerine trafik birimleri tarafından alkol testi uygulandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal