İstanbul Valiliği'nden Küçükçekmece Açıklaması

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece’deki 5 yaşındaki çocuğun cinsel istismar olayına ilişkin yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin yakalandığını açıkladı. Valilik, cinsel istismara maruz kalan küçük çocuğun tedavi edilerek taburcu edildiğini duyurdu.

25.04.2019-19:03 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-11:46) İstanbul Valiliği'nden Küçükçekmece Açıklaması

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde 5 yaşındaki bir kız çocuğunun uğradığı cinsel istismar olayına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"TEDAVİSİ TAMAMLANARAK TABURCU EDİLMİŞTİR"

Açıklamada, ”Küçükçekmece ilçemizde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını bir kez daha nefretle kınıyor, yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Masum yavrumuzun bu çirkin olaydan olumsuz etkilenmemesi ve normal hayatına kavuşması için doktorlarımız, çocuk psikiyatrisi ve psikologlarımızca süreç yakından takip edilmiş ve mümkün olan en kısa sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

"YOĞUN ÇALIŞMALAR SONUCU FAİL YAKALANMIŞTIR"

Olayın failinin yakalndığının belirtildiği açıklamada, "Bu olayın kısa zamanda aydınlatılması ve failin adalete teslim edilmesi için Asayiş, Çocuk Şube, Terörle Mücadele, Siber Suçlar, İstihbarat, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve diğer birimlerimizden sadece bu olay için özel ekipler oluşturulmuş ve titizlikle devam eden yoğun çalışmalar sonucu fail yakalanmıştır. Olayın adli soruşturması devam etmektedir. İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bütün ekiplerimizi, bu olayın aydınlatılmasında göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı canı gönülden tebrik ediyor, sağduyulu davranarak yardımcı olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İlimizde yaşanan vicdanları sızlatan bu insanlık dışı ve asla kabul edilemez olayların bir daha tekrarlanmaması için toplumsal birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal