İstanbul Seçiminin Sonrasında CHP'de Koltuk Kavgaları Yeniden Başladı

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul seçimini kazanmasının ardından CHP'de koltuk kavgaları yeniden başlayacak gibi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı açıklamada "Her şeyi ben başlattım" diyerek, galibiyetten kendisine pay çıkardı.

24.06.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-16:10)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre önde tamamlayan Ekrem İmamoğlu'nun galibiyeti ardından Kemal Kılıçdaroğlu hemen bir açıklama yaparak İstanbul'un kazanılmasında asıl mimarın kendisi olduğu sinyalini verdi.

"HER ŞEYİ BEN BAŞLATTIM" DİYEREK ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİ

Kılıçdaroğlu konuşmasında şunlara değindi " Her şey ne ile başladı biliyor musunuz? Her şey Adalet Yürüyüşü’yle başladı. Adalet istedik, huzur istedik. ‘Hak, hukuk ve adalet.’ dedik. Tüm dünyaya sesimizi duyurduk, herkese sesimizi duyurduk. Mısır’daki sağır sultana dahi sesimizi duyurduk. Hakkı, hukuku ve adaleti istedik. Getirmek istemediler, önlemek istediler. Tüm engelleri hep beraber aştık. En son İstanbul seçimlerini de aştık. Bizler hep beraber, emin olun bir demokrasi destanı yazdık." dedi.

Bu konuşmanın sonrasında bazı partililer de bu minvalde sosyal medyadan destek tweeti attılar. Daha ilk günden meydana gelen bu durum CHP'de koltuk kavgasının ilk fitili olarak değerlendirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal