İstanbul Polisinden Nefes Kesen Tatbikat

İstanbul polisi yıl boyunca aldığı eğitimleri bir tatbikat ile gösterdi. Tatbikattan polis kamerasına yansıyan görüntüler ise nefes kesti.

13.12.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-17:12)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü birimleri çalışmalarını gösteren tatbikat gerçekleştirildi. Gerçek mermilerin kullanıldığı tatbikata İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde vazife yapan 300 polis katıldı. Operasyona polis helikopterleri, zodyak botlar, Ejder ve Kirpi türü araçları ile Özel Harekat köpeği 'Hektor' da destek verdi. Eğitim tatbikatına Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Haydar Karsavuranoğlu, Eğitim Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Güntekin, Özel Harekat Şube Müdürü Kadri Gençkaya ve Havacılık Şube Müdürü Mehmet Tok ile çok sayıda emniyet müdür yardımcısı katıldı.

UÇAKTA, GEMİDE, METRODA TATBİKAT

Öte taraftan eğitim tatbikatında Atatürk Havalimanı'nda uçaktan, Yenikapı'da olan bir gemiden ve bir metroda gerçekleştirdiği tatbikat polis kameraları tarafından kaydedildi.

2018'TE BİN 431 OPERASYON

İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü birimleri, operasyonel şubelere 2018 senesinin Aralık ayına dek verdiği desteklerle beraber bin 431 operasyona katıldı. Emniyet ekiplerinin özellikle çatışma tehlikesi içeren operasyonlarındaki en önemli gücü olan Özel Harekat polisleri sene boyunca eğitimleri aralıksız olarak devam ettiriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal