İstanbul Havalimanı'nda Ramazan Bayramı Hareketliliği Başladı

Ramazan Bayramı tatilinin kapıya dayanması ile İstanbul Havalimanı'nda da yoğunluk başladı. Havalimanından günde binlerce yolcu taşınacak.

31.05.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-16:20)

Yarın başlayacak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sebebiyle uçuşlarını bugünden itibaren planlayan yolcular, İstanbul Havalimanı'nda zaman zaman yoğunluğa sebep oldu. Özellikle erken saatlerden itibaren havalimanına gidenler, güvenlik noktalarından geçerek bilet ve bagaj işlemlerini problemsiz bir biçimde yaptırdı.

TATİLCİLERİN GİDİŞLERİ BAŞLADI

Amsterdam'a tatile giden Can Duva, gazetecilere yaptığı açıklamada güzel bir bayram tatil yapmak istediğini ifade etti. Duva, "Bir ay önce tatilimi planladım. 4 günlük bir tatile gidiyorum. Dönüşte sıkı bir çalışma programım olacak. İnşallah güzel bir bayram tatili geçiririm" dedi.

THY BUGÜN VE YARIN 200 BİNİN ÜZERİNDE YOLCU TAŞIYACAK

THY'nin bugün İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapacak 482 uçağında yüzde 85.2 doluluk oranı ile 80 bin 277 yolcu taşıyacağı bildirildi. Ayrıca tatilin ilk günü olan yarın, THY'nin İstanbul kalkışlı uçaklarında doluluk oranlarının şu an itibariyle yüzde 85,4 olduğu ve 495 uçağın da hareket edeceği bildirildi. Ayrıca THY'nin bu iki günde taşıyacağı yolcu sayısı ise 200 binin üstünde olacak.

Anadolujet başta olmak üzere bazı hava yolu firmaları da bayram süresince ilave seferler yapacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal