İstanbul Florya'daki Tren Kazasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Florya'da test sürüşü yapan bir tren ile elektrik hattını döşeyen tren kaza yaptı. İki kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

12.01.2019-13:13 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-13:26)

İstanbul Florya'da, Halkalı-Gebze banliyö hattındaki test sürüşü esnasında tren kazası oldu. Edinilen bilgiye göre, Halkalı-Gebze banliyö hattı üstünde deneme sürüşü gerçekleştiren demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya mevkiinde kaza yaptı.

KAZA YERİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kazada, trende sıkışan iki kişi, itfaiye birimleri tarafından kurtarıldı. AA'da yer alan habere göre yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi. Birimlerin kaza yerindeki çalışmaları devam ediyor.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Gebze banliyö tren hattındaki kazayla alakalı açıklama yayınladı. Kazada, "Bugün saat 09:30 civarında demiryolu trafiğine kapalı olan Kazlıçeşme-Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya-Akvaryum kısmında bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracı çalışma ve malzeme taşımak içib hatta girmiştir. Söz hususu iki iş makinesi birbiriyle çarpışmış ve olay neticesinde araçtan atlama sonucu iki işçi yaralanmıştır" denildi.

KAZA ANI KAMERADA

Florya'daki kaza anının görüntüleri meydana çıktı. Görüntülerde trenlerin kafa kafaya çarpışma anı var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal