İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Atama Kararları! 42 Müdürün Yeri Değişti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 42 polis müdürü ile emniyet amiri başka şehirlere tayin edilirken, 5 müdür ile emniyet amiri de başka şehirlerden İstanbul'a atandı.

30.08.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-15:58) İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Atama Kararları! 42 Müdürün Yeri Değişti

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan emniyet müdürlerinin atama listesi il emniyet müdürlüklerine sevk edildi.

Buna göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 5 ikinci sınıf, 15 üçüncü sınıf, 10 dördüncü sınıf polis müdürü ile 12 emniyet amirinin tayini farklı şehirlere çıktı. Başka şehirlerden ise 1 üçüncü sınıf, 2 dördüncü sınıf polis müdürü ile 2 emniyet amiri de İstanbul'a tayin edildi.

İl emniyet müdür yardımcılarından Alper Karalı'nın Hatay'a, Erkan Karalı'nın Van'a, Serdar Çelebi'nin Kocaeli'ye, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Tunç Kuş'un ise Artvin'e tayin edildiği bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 23 Temmuz'da il emniyet müdürlüklerine bildirilen terfi listelerinde ise İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 20 üçüncü sınıf ve 32 dördüncü sınıf polis müdürü bir üst rütbeye, 10 emniyet amiri dördüncü sınıf emniyet müdürlüğüne, 14 başkomiser de emniyet amirliğine terfi etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal