İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

27.06.2019-17:50 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-17:47)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulu'na mazbatasını almak için geldi. İmamoğlu'na eşi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncuve partililer eşlik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Ziya Bülent Öner'den teslim aldı.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

İmamoğlu burada yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Ben de tabii her şeyden önce kentimie, halkımıza, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İstanbulumuz hem Türkiyemizin hem Avrupa'nın en büyük şehri. En doğru işleri yapacağımız bir 5 seneyi umarım hep beraber yaşarız. Tek tek 39 ilçenin, ilçe seçim kurulu başkanlarına, heyetlerine, ilçe seçim kurulu müdürlerine, sandık kurulu üyelerine, sandık kurulunda vazife yapan bütün siyasi parti temsilcilerine, demokrasinin ana teminatı olan sandıklardan çıkan sonucu ulaştırarak demokrasiye katkı veren demokrasi neferlerine teşekkür ediyorum.

Gerçekten en büyük teminattır seçim. Bu kapsamda mutluluğumu ifade etmek isterim. Espriyi tekrarlayarak sözlerimi bitireyim, bugünkü mazbatamda çoğunluğu kadın olan heyetin imzasıyla vazifemi teslim alacağım. Bu aynı zamanda yapacağımız kamu görevinde toplumsal cinsiyet için değerli mesajdır. Bu mesajı da İstanbul'un şehriemini olarak taşıyacağından gurur duyuyorum. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum, sağ olun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal