"İstanbul Beni Kaybeder" Dediği İddia Edilen İbrahim Tatlıses'ten Açıklama Geldi

"Ekrem İmamoğlu İstanbul'u kazanırsa İstanbul beni kaybeder" dediği iddia edilen İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi. İddiaları yalanlayan Tatlıses, "Ne ben İstanbul'u kaybederim ne de İstanbul beni" dedi.

24.05.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-15:00)

Türkücü İbrahim Tatlıses hakkında geçtiğimiz haftalarda bir iddia ortaya atılmış ve Tatlıses'in İstanbul seçimleri sonuçlarıyla alakalı olarak 'Ekrem İmamoğlu seçimi kazanırsa İstanbul beni kaybeder' biçiminde bir açıklama yaptığı öne sürüldü. Mesele hakkında açıklama yapan Tatlıses, iddiaları net bir dille yalanladı.

"ALLAH MÜBAREK GÜNDE İFTİRACI İNSANLARDAN BİZİ KORUSUN"

Ortaya atılan bu iddialar hakkında uzunca bir zaman sessizliğini koruyan İbrahim Tatlıses, bugün yayınladığı "Hayırlı Cumalar" mesajında meseleye açıklık getirdi. AK Partiye olan yakınlığıyla bilinen Tatlıses paylaşımında şunları kaydetti: "Siyasi görüşüm bellidir fakat hiç bir zaman "İstanbul beni kaybeder" diye bir açıklamam olmadı! Ne İstanbul beni kaybeder, ne ben İstanbul'u kaybederim. Allah bu mübarek günde iftiracı, fitneci, fırsatçı, birliğimize ve dirliğimize göz koyan insanlardan bizi korusun hayırlı cumalar..."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal