İsrail'den Küstah Yaptırım!

The Jerusalem Post'ta yer alan bir yazıda, Türkiye'nin Amerika, AB ve NATO tarafından cezalandırılması için çağrıda bulunulduğu ortaya çıktı.

04.04.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-09:44) İsrail'den Küstah Yaptırım!

The Jerusalem Post'ta yer alan bir yazıda, Türkiye'nin Amerika, AB ve NATO tarafından cezalandırılması için çağrıda bulunulduğu ortaya çıktı.

Proje hain terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu ile Suriye'deki oyunları bir bir bozan Türkiye, İsrail'i bir hayli korkutmuş olmalı ki hedef olarak Türkiye gösterildi.

Ülkenin yayın organlarından biri olan The Jerusalem Post Gazetesi'nde Yaakov Katz'ın kaleme aldığı yazıda, net bir şekilde Türkiye hedef olarak belirtildi.

Türkiye'nin bölgedeki çalışmalarının çıkarlarına uymadığını belirten Katz, bu çalışmalara son verilmesi gerektiğini savundu. ‘NATO müttefiki olan Türkiye, Erdoğan’ın idaresi altında ABD’den askeri destek sağlıyor’ ifadelerini kullanan İsrailli gazeteci, bu yardımların kesilmesini talep etti.

Amerika'dan gelen askeri yardımın yetmeyeceğini öne süren Katz, Avrupa Birliği'nin vakit kaybetmeden müzakereleri bitirmesini NATO'nun da Türkiye'yi üyelikten çıkarması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da açıkça hedef gösterildiği yazının devamında, bu uygulamalarda Türkiye'nin dize getirilebileceği tezi destklendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal