İsrail Tarafından Esir Tutulan Ebru Özkan İçin Kampanya Başlatıldı

Kudüs'e gezisinin ardından 11 Haziran'dan beri İsrail tarafından gözaltında tutulan Türk vatandaşı Ebru Özkan, Türkiye'de gündem oldu. Özkan için açılan #EbruÖzkanaÖzgürlük tag'i kısa zamanda trend topic oldu.

28.06.2018-14:54 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-14:46) İsrail Tarafından Esir Tutulan Ebru Özkan İçin Kampanya Başlatıldı

Kudüs'e gerçekleştirdiği gezinin sonrasında 11 Haziran'da Türkiye'ye gelmek üzere iken Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanında Siyonist örgütler tarafından alıkonulan Ebru Özkan için twitter üstünden hashtag çalışması başlatıldı. Tag çalışması kısa zamanda Türkiye gündemine düşerek Trend Topici (TT) oldu.

Tag çalışmasına destek sağlayan toplumun her tarafından sosyal medya kullanıcıları, siyonist yönetime büyük öfke gösterirken hükümet ve devlet görevlileri ile STK temsilcilerine çağrı yaparak Özkan'ın özgürlüğüne kavuşması için uğraşmalarını talep etti.

Bazı sosyal medya kullancılarının attığı tweetler şu şekilde:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük: 11 Haziran'dan sonra siyonist İsrail tarafından alıkonulan ve esir edilen Ebru Özkan kardeşimiz için hükümet görevilerinin harekete geçmesi lazım. #EbruÖzkanaÖzgürlük

Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım: 11 Haziran'dan bu güne #EbruOzkanTutsak. Bu nasıl bir zulümdür Allah aşkına? Bir İsrail vatandaşını başka bir devlet bir saat gözaltına alabilir mi? Ne yapmış olabilir ziyaret için giden bir kadın? Bütün olanaklar seferber edilmeli ve bu kardeşimiz sağ salim ailesine verilmeli.

Recai Yurdan: #EbruÖzkanaÖzgürlük siyonist gasp rejiminin esir ettiği Ebru Özkan kardeşimizin serbest bırakılması vatandaşımızdan önce hükümetin talebi olmalı. İçişleri Bakanlığının hemen İsraile nota vermesi lazımdır.

Gazeteci Adem Özköse: Türk vatandaşı Ebru Özkan, İsrail tarafından gözaltında tutulmayı sürdürüyor. Sabırlar artık bitiyor. SES VER TÜRKİYE...

Ses sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı: Bugün #EbruÖzkanaÖzgürlük Yarın insanlığa... Siyonizmin varlığı, dünya için tehdittir!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal