İşportacıdan Bankaya Silahlı Saldırı

İstanbul'da tezgahta tişört satan bir işportacı, önünde tezgah açtığı bankanın kendisini engelleyeceği iddiasıyla, bankaya otomobilden 5 el ateş açtı. Saldırgan kısa sürede yakalandı.

04.09.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-12:36) İşportacıdan Bankaya Silahlı Saldırı

İstanbul Avcılar'da bir araın içinden banka binasına ateş açan işportacı kısa sürede yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi’nde gerçekleşti. Bir otomobilden, banka binasına tabanca ile 5 el ateş edildi. Kurşunlardan biri bankanın 5'inci kattaki pencerelerden birine isabet etti. Saldırgan, otomobille olay yerinden kaçıp gözden kayboldu.

Bunun üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Asayiş, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube ekipleri, yaptıkları incelemede 5 boş kovan bulurken, saldırganın da hedef alınan bankanın hemen yanındaki işporta tezgahında tişört satan Murat E. olduğu belirlendi.

Ekipler şüpheliyi olaydan kısa süre sonra Avcılar’daki Gümüşpala Mahallesi’nden geçen D-100 kara yolunun yanında yakaladı.

Murat E.'nin, banka yöneticileri tarafından satış yaptığı yere çit çekildiğini, satış yapmasının engelleneceğini düşündüğü için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Murat E., pişman olduğunu bildirirken olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile mermileri, sakladığı Güngören'deki yeri gösterdi. Silah ve mermilere el konulurken Murat E., ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ARACIYLA TERS YÖNDE GELMİŞ

Bu arada güvenlik kamerası kayıtlarına göre, Murat E., saat 18.38'de Reşitpaşa Caddesi'ndeki kazı çalışmaları nedeniyle kısmen kapalı olan yola ters yönde geldikten sonra otomobilden iniyor.

Murat E., yol ortasında durdurduğu araçtan indikten sonra tabanca ile ateş edip geldiği yönde giderken, silah sesini duyan bir genç kızın kulaklarını elleri ile kapatarak kaçtığı, ardından çok sayıda kişinin ne olduğunu anlamak için dışarı fırladığı görülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal