İsmail Kahraman'ın TBMM Menüsünden Çıkardığı Tatlı Yeniden Menüye Eklendi!

Meclis eski başkanı İsmail Kahraman'ın adını beğenmediği için menüden çıkarttığı "vişneli tayfır" tatlısı, bir yıl aranın ardından "meyveli muhallebi" adıyla yeniden menüye eklendi.

16.11.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-14:17) İsmail Kahraman'ın TBMM Menüsünden Çıkardığı Tatlı Yeniden Menüye Eklendi!

Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın ismini beğenmemesi nedeni ile Meclis lokantalarında menüden çıkarılan 'vişneli tayfır' tatlısı, bir sene sonra 'meyveli muhallebi' adıyla menüye yeniden ilave edildi.

İSMAİL KAHRAMAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman, TBMM menüsüne özel olan ve içinde süt, nişasta, vişne, ananas, krema, yumurta, bisküvi, un olan 'vişneli tayfır' tatlısına "Bu nasıl tatlı adı. Bizim baklavamız, aşuremiz, sütlacımız var" diye tepki göstermişti.

TATLI MENÜDEN ÇIKARTILDI AMA...

Medyaya da yansıyan Kahraman'ın eleştirisi ardından 'vişneli tayfır' Meclis ve sosyal tesislerinin haricinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden protokolle devralınan TBMM'ye ait Ala Restaurant'ta menüden çıkarılmıştı. Bunun ardından tatlının tekrar menüye eklenmesi için görevlilere çok sayıda istek gönderildi.

ADINI DEĞİŞTİRDİLER

Bir senenin sonrasında 'vişneli tayfır' tatlısı içeriği değişmeden 'meyveli muhallebi' ismiyle yeniden Meclis ve sosyal tesislerinde verilmeye başlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal