İnce Oy İstedi Vatandaş 'Ben AK Parti'ye Vereceğim'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Kağıthane mitinginden sonra Eyüp Sultan Camii’ne gelerek türbeleri ziyaret etti. Vatandaşlara konuşan İnce, istediği cevabı alamayınca sohbeti kısa kesti.

03.06.2018-15:35 - (Son Güncelleme: 03.06.2018-15:42)

Eyüp Sultan Camii'nde türbeleri ziyaret eden CHP’li Muharrem İnce,  Eyüp Sultan Camii çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

"BURADA ERDOĞAN'I GÖRMEYE ALIŞTIK"

Ziyareti esnasında bir muhabirin  "(Eyüp Sultan türbesi)  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmeye alıştık. Böyle bir gelenek var ama siz de bugün geldiniz ziyaret ettiniz. Neler söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine Muharrem İnce şu şekilde cevap verdi: "Eyüp Sultan, Tayyip Erdoğan'ın simgesi mi? Ben buraya ilk geldiğimde 12 yaşındaydım. Annem anneanneme demiş ki; 'Oğlumu ortaokula giderken Yalova'dan köye gelirken göreyim. Eyüp Sultan'a gideceğiz demiş. 12 yaşında anneannemle birlikte ilk kez geldim buraya. Belki yüzün üzerinde gelmiştir. Eyüp Sultan, Erdoğan'ın simgesi olamaz. Müslümanların simgesidir. Elhamdülillah ben de Müslümanım."

KARADENİZLİ KADIN'DAN İNCE'YE BİSİKLET ÇIKIŞI

Eyüp Sultan Türbesi'nden ayrılışı esnasında Trabzonlu olduğunu belirten Ayşe Yazıcı ile Muharrem İnce arasında bisiklet diyologu yaşandı.

Ayşe Yazıcı'nın "Senin oraya (Trabzon) bisikletle çıkman çok komik geldi " ifadeleri üzerine Muharrem İnce, "Bisikleti oraya getirdiler, ben getirmedim" cevabın verdi.

Ayşe Yazıcı'nın  "Binmeseydin. Sen nasıl Cumhurbaşkanı olacaksın? Herkesin dediğini yaparsan?" sorusu üzerine de CHP’li aday, "Memnun oldum sizinle tanıştığıma efendim. Allah yolunuzu izinizi açık etsin" diye cevap verdi.

"BEN OYUMU AK PARTİ'YE VERECEĞİM"

CHP’li aday İnce diyologa devam etti ve Ayşe Yazıcı'dan oyunu kendisine vermesini talep etti. Ayşe Yazıcı'nın  "Yok ben AK Parti'ye vereceğim, yalan konuşamam" demesi üzerine de Muharrem İnce, "16 senedir yönetiyorlar" diye konuştu.

YAŞADIĞI SORUNU BAHSETTİ

Yaşadığı sağlık problemlerini anlatan Ayşe Yazıcı, "Mide ameliyatı olacaktım. Çapa'ya gittim. Hocamla konuştum. Bana dedi ki; 'Ameliyat olacaksın.' 'Tamam hocam', dedim. Daha şartları söylemeden '5 bin lira bıçak parası' dedi. 'Nasıl dedim bıçak parası, zaten devlet size para veriyor.' Bunu, Allah razı olsun Tayyip de kaldırdı. Mide ameliyatı olmadım, üç sene midemden çektim. Sonra Halkalı'da mide ameliyatı oldum. Refakatçim ile gittim. 1 lira da bıçak parası vermedim" dedi. 

Muharrem İnce, bunun ardından "Eniştenin sağlığı iyi mi? Görüşürüz, selam söyle" diyerek Eyüp Sultan’dan ayrıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal