İnce İle Küçükkaya Arasında Kavga Büyüyor! Küçükkaya Canlı Yayında Salladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim gecesi uzun süre açıklama yapmaması, kendi seçmeni tarafından tepkiyle karşılandı. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'yle mesajlaşmasını yayınlamasının sonrasında İnce'nin kendisine yönelttiği eleştirilerine cevap verdi.

25.06.2018-20:52 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-20:54)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 Haziran gecesi uzun süre açıklama yapmaması, özellikle sosyal medyada kendi seçmeni tarafından büyük tepkiyle karşılaştı. Muharrem İnce'yle mesajlaşan FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, FOX TV'deki seçim özel yayınında Muharrem İnce'nin kendisine verdiği cevapları yayınladı. Küçükkaya, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin kendisine gönderdiği "Adam kazandı" mesajıyla seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kazandığını belirttiğini açıkladı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise, dün akşam kendisinden beklenen açıklamayı, bugün öğlen saatlerinde partisinin genel merkezinde yaptı. Muharrem İnce, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya mesaj atmasına da değindi ve şu ifadeleri kullandı:

"Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim. Benim gibi deneyimli siyasetçinin bunu yapmaması gerekirdi. Vatandaşlarımızın bunu bir tweetle öğrenmemesi gerekirdi. Onu haber yapacağını düşünmediğim için, demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş."

'RAKI BALIK MASASINDA DEĞİLDİM'

RS FM'de Bidebunudinle programına telefonla bağlanan gazeteci İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine yönelik eleştirilerine bir kez daha cevap verdi cevap verdi. İsmail Küçükkaya, "Ben Muharrem İnce'yle rakı balık masasında değildim, gazeteci olarak soru sordum" derken, Muharrem İnce'nin mesajlaşmalarını açıkladığını öğrendikten sonra kendisine bir kısa mesaj daha attığını ifade etti. "Muharrem İnce'yle mesajlaştıktan 20 dakika sonra bana geri dönüş yaptı ve 'Bu dostaneydi neden duyurdun' dedi’’ diye konuşan gazeteci Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine yönelik tepkileri dağıtmak için bir gazeteciyi harcadığına vurgu yaptı.

'GAZETECİYİ HARCAMAYI TERCİH ETTİ'

Gazeteci İsmail Küçükkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Muharrem İnce attığı mesajları kullanacağımı biliyordu ve o mesajlar nedeniyle kitlesi üzerinde oluşan olumsuz havayı dağıtmak için bir gazeteciyi harcamayı tercih etti."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal