İmamoğlu'nun Engel Olduğu Kitap Fuarı Büyük Çamlıca Camii'nde Düzenlenecek

Türkiye Diyanet Vakfı, Ayasofya/Sultanahmet Meydanı’nda Kitap ve Kültür Fuarı düzenlenmesi talebiyle yaptıkları başvuruya İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından vaktinde cevap verilmemesi nedeniyle, bu sene fuarın Büyük Çamlıca Camii’nde yapılacağını açıkladı.

06.05.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-13:03)

DV tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Diyanet Vakfı kuruluşlarından Vakıf Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından 37 senedir Ramazan ayı boyunca Ankara Kocatepe Camii avlusu ve İstanbul Ayasofya Meydanı’nda “Kitap ve Kültür Fuarı” düzenlendiği belirtilerek, "Bu sene 38’incisi gerçekleştirilecek olan Kitap ve Kültür Fuarlarının Ankara organizasyonu, 16 Mayıs - 01 Haziran 2019 tarihleri arasında Kocatepe Camii avlusunda düzenlenecektir. İstanbul’da 15 Mayıs-01 Haziran 2019 tarihleri arasında Ayasofya/Sultanahmet Meydanı’nda Kitap ve Kültür Fuarı düzenlenmesi talebiyle yaptığımız başvuruya İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından vaktinde cevap verilmemesi nedeniyle, bu sene fuarımız Büyük Çamlıca Camii’nde icra edilecektir" bilgileri aktarıldı.

KİTAP-KÜLTÜR GÜNLERİ FATİH CAMİİ'NDE DÜZENLENECEK  

Geleneği sürdürmek amacıylati Kitap-Kültür Günlerinin ise 22 Mayıs-01 Haziran 2019 tarihleri arasında Fatih Camii’nde yapılacağı belirtilerek, "Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlik ise 17 Mayıs-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şirketimiz tarafından 5. defa ortaklaşa gerçekleştirilecektir. Fuar alanları her gün saat 11.00’de açılacak ve saat 24.00’te kapatılacaktır. Fuarlar sırasında imza günleri ve söyleşiler yapılacaktır. Konuya ilişkin önümüzdeki günlerde kamuoyuna detaylı bilgi verilecektir. Türkiye fuarlarına ek olarak Almanya’nın Köln şehrindeki DİTİB Merkez Camii’nde 2. Kitap ve Kültür Fuarı da 17 Mayıs - 03 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 37 senedir dini yayınlarda okuyucu, yazar ve yayıncıyı bir araya getirerek bir Ramazan geleneği haline gelen Kitap ve Kültür Fuarlarımıza tüm halkımız davetlidir" sözleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal