İlan-ı Aşk Eden Kedicik Operasyonu Duyunca Kaçtı

Adnan Oktar'a ilan-ı aşk edip methiyeler düzen iki kedicik operasyon haberini alır almaz firar etti.

11.07.2018-15:46 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-15:41) İlan-ı Aşk Eden Kedicik Operasyonu Duyunca Kaçtı

Adnan Oktar'a dönük operasyonda Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar kaçtı. Operasyonu haber alınca firar eden kediciklerden Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın başı kapalı nadir kediciklerinden bir tanesi. A9 kanalında program yapan Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın meşhur ziyafetlerinde de hemen yanında duruyordu.

ADNAN OKTAR'A İLAN-I AŞK

Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar için Instagram hesabında 'ilan-ı' aşklar edip, 'Allah Senden razı olsun Seni Allah için çok ama kelimelere sığmayacak derecede çok seviyorum. Allah beni dünyada da ahirette de Seninle yaşatsın inşaallah' demişti. Serap Akıncıoğlu'nun 'Hiç ayrılmayayım' dediği Adnan Oktar gözaltına alınırken firar etmesi de dikkat çekti.

YURT DIŞI EĞİTİMLİ KEDİCİKTE KAÇTI

Adnan Oktar gözaltına alınırken kaçan diğer kedicik ise Ayça Gökçaylar oldu. Özel Yıldız Koleji'ndeki lise öğrenimini bitiren Ayça Gökçaylar, Londra Victoria School of English'den mezun olmuş. Eczacıbaşı voleybol takımı, Yüzme İhtisas su topu takımı ve İstanbul buz hokeyi takımında oynayan Ayça Gökçaylar, Serap Akıncıoğlu ile beraber firar etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal