Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İkinci Operasyon Ankara'da 41 Gözaltı

Ankara Cumhuriyet Savcılığı farklı iki FETÖ soruşturması kapsamında gerçekleştirdiği operasyon sonrasında 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

11.05.2018-10:07 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-10:02) İkinci Operasyon Ankara'da 41 Gözaltı

ANKARA MERKEZLİ İKİ OPERASYONDA 41 GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Savcılığı farklı iki FETÖ soruşturması dolayısıyla 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün ablalar yapılanmasında abla olarak görev alan ve Bylock kullandıkları tespit edilen 20 şüpheli hakkında da aynı şekilde gözaltı kararı verildi.

Devam eden FETÖ soruşturmaları kapsamında sınav sorularını sınav öncesinde üyelere veren ya da soruların verilmesine aracılık eden, Polis Akademisine yerleşmiş olan öğrencilere mahrem abilik yapan ve bir kısmının da akıllı telefonlarında Bylock kullandığı tespit edilen 21 şahsa yönelik Ankara öncülüğünde 13 ilde gözaltı kararı verildi.

2012 yılında yapılmış olana Polis Akademisi Giriş sınavı öncesinde FETÖ silahlı terör örgütü üyelerinin sınav sorularına erişmesi ve sınav sorularını FETÖ örgütü üyelerine verildiği tespit edildi. Bunun üzerine, FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Kamu Kurumu Zararına Dolandırıcılık suçlarından, yürütülen soruşturmalar kapsamına göre, sınav sorularını sınavdan önce almak dolayısıyla Polis akademisine yerleşmiş olan toplam 269 şüpheli öğrenci hakkında daha önce işlem yapılmış ve haklarında kamu davası açılmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;