IKBY Parlamentosu Erbil'de Yaşanan Olayı Çözümlemek İçin Komisyon Kuruyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Parlamentosu, Erbil’de bir Türk diplomat ile 2 Irak vatandaşının hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı soruşturmak için bir komisyon kuracağını duyurdu.

18.07.2019-20:16 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-20:10) IKBY Parlamentosu Erbil'de Yaşanan Olayı Çözümlemek İçin Komisyon Kuruyor

IKBY parlamentosu İçişleri ve Güvenlik komisyonu üyesi Muhammed Saad tarafından yapılan açıklamada, IKBY parlamentosunun saldırıyı araştırmak için bir komisyon oluşturulacağını belirterek, söz konusu komisyon saldırganları yakalamak ve saldırının bütün detaylarını kamuoyuna ulaştırmakla yükümlü olacağını söyledi.

HUZUR VE İSTİKRARIN KORUNMASI AMACI GÜDÜLÜYOR

Saad, IKBY hükümeti ve parlamentosunun amacının yabancı misyonlar ve işadamlarının IKBY'de sağlanan huzur ve istikrarlı ortamına güvenlerinin sürdürülmesi olduğunu altını çizdi. 

SALDIRIYI HENÜZ KİMSE ÜSTLENMEDİ

Dün öğlen saatlerinde Erbil'in merkezindeki bir restorana düzenlenen silahlı bir Türk diplomat ile 2 Irak vatandaşı hayatını kaybetmişti. Saldırgan ise olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı. Saldırıyı henüz kimse üstlenmedi.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal