İGDAŞ'ın Başına SOCAR Turkey'in Eski CEO'su Mutluay Doğan Getirilecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, üst düzey şirketlere atamalara devam ediyor. Alınan son bilgiye göre İGDAŞ'ın başına SOCAR Turkey Petrol Enerji Dağıtım AŞ'nin eski CEO'su Mutluay Doğan'ın getirileceği konuşuluyor.

04.07.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-11:25)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 sene süresince beraber yakın mesai yapacağı üst düzey idarecileri tek tek atamaya başladı. Belediyenin denetimindeki bazı firmalara atanacak üst düzey yönetici adaylarıyla da temas ve bu adaylar nezdinde nabız yoklama süreci de sürüyor.

Bunlardan biri de kısaca İGDAŞ olarak geçen, İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ.

SOCAR'IN ESKİ CEO'SU

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in aktardığına göre, Ankara'da enerji kulislerinde İGDAŞ Genel Müdürlüğü'ne gerçekleştirilecek atamayla alakalı özel sektörden enerji profesyoneli bir idarecinin ismi geçiyor. SOCAR Turkey Petrol Enerji Dağıtım AŞ'nin eski CEO'su Mutluay Doğan'ın İGDAŞ'ın başına getirileceği bildiriliyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezunu olan Doğan, SOCAR öncesinde POAŞ'ta bir süre üst yönetici olarak vazife yapmıştı.

Doğan'a yakın kaynaklar, Doğan'ın hala İstanbul dışında olduğunu söyleyerek, birkaç hafta sonra İstanbul'a döneceğini ifade etti. Kaynaklar, Doğan'ın İGDAŞ'a atanması ile alaklaı kulis bilgisi hakkında yorum yapmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal