İETT Araçlarında Unutulan Eşyalar Açık Artırmaya Çıkartılıyor

Vatandaşların İstanbul'daki toplu ulaşım araçlarında unuttuğu ve muhafaza süreleri biten eşyalar, açık artırma ile satışa çıkacak

01.07.2019-16:41 - (Son Güncelleme: 01.07.2019-16:35)

Vatandaşların İstanbul'daki toplu ulaşım araçlarında unuttuğu ve İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından muhafaza edilme süreleri dolan eşyalar, satışa çıkarılacak.

İETT'nin açıklamasına göre, otobüsler, duraklar, metro, tramvay, metrobüs araçları ve istasyonlarında unutulan ve görevlilere teslim edilen tüm bulunmuş eşyalar, kayıt altına alınarak muhafaza ediliyor. Sahibi çıkmamış, teslim edilmemiş ve muhafaza süreleri dolmuş tüm bulunmuş eşyalar, ayrıştırılıyor. Kullanılmamış giysi, çanta, kitap, kırtasiye malzemesi türü eşyalar ise Türk Kızılayı’na bağışlanıyor.

BEKLEME SÜRELERİ DOLAN EŞYALAR SATIŞA ÇIKIYOR  

Sahibine ulaştırılamayan elektronik ve elektrikli eşyalar bir sene boyunca muhafaza ediliyor. Bekleme süreleri biten eşyalar, daha sonra ihale komisyonu nezaretinde tüm teknik değerlendirmeleri yapıldıktan sonra açık arttırmada ihale usulü ile satışa çıkarılıyor.

Bir senedir İETT'de bekletilen eşyalar yarın satışa çıkacak. Diz üstü bilgisayar, cep telefonu, fotoğraf makinesi, tablet, harici güç kaynağı (powerbank), MP3 çalar, saat ve gözlük ile bunların aksesuarları yarın 09.00-12.00 saatleri arasında İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Karaköy Gar Binası'nda düzenlenen açık artırmada satılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal