İdlib'deki Saldırının Ardından Rus Askeri Ataşesi Genelkurmay'a Çağrıldı

Suriye rejim güçlerinin Türk gözlem noktasına saldırması neticesinde 1 askerimiz şehit olmuştu. Olayın ardından Rus askeri ataşesi Genelkurmay Başkanlığı'na çağrıldı.

28.06.2019-11:24 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-11:19)

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, İdlib'deki gözlem noktasına dönük saldırının yapıldığı rejim mevzilerinin etkili biçimde vurulduğu kaydedildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan paylaşılan açıklama şu şekilde;

"Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde kontrol ettiği bölgeden, 10 numaralı Gözlem Noktamıza bugün kasıtlı olduğu düşünülen top/havan atışları ile saldırılar yapılmıştır. Yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit düşmüş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.

Yaralılarımızın tahliye işlemi sona ermiş ve tedavilerine başlanmıştır.

RUSYA'NIN ANKARA ATAŞESİ GENELKURMAY'A ÇAĞRILDI

Saldırıyla alakalı olarak Rusya'nın Ankara Ataşesi, Genelkurmay Başkanlığına çağrılarak Rusya nezdinde gerekli girişimler yapılmış; saldırıların en ağır biçimde cezalandırılacağı bildirilmiştir.

Durum yakından izlenmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye sevk eden bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal