İdlib Şehidi Uzman Çavuş Toprağa Verildi

İdlib'de rejim güçlerinin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özler'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı.

04.02.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-14:56)

İdlib şehitlerinden Piyade Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler'in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze töreni için Gaziantep merkezdeki Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'ne taşındı.

İDLİP'TE 8 ŞEHİT

Cenaze törenine, şehidin babası Mehmet Uğur Özler, annesi Canan Abo, kardeşi Orhan Özler, aile dostları ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekillerinin yanında pek çok vatandaş geldi.

Tabuta sarılarak gözyaşlarına hakim olamayan bir aile dostu, "Hep bu vatan için şehit olmak isterdin. Dileğin gerçek oldu. Sen bizim gururumuzdun, artık hem şehidimiz hem de onurumuz ve şerefimizsin." şeklinde konuştu.

Bunun akabine şehidin erkek kardeşi Orhan Özler de tabutu seyrederek, "Dileği gerçek oldu. Keşke başka bir şey dileseydin. Seni çok seviyoruz. Hakkını helal et." dedi.

Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik'in kıldırdığı cenaze namazının peşinden Özler'in naaşı, asri mezarlıktaki şehitlikte toprağa verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal