İçişleri Bakanlığı'ndan Ülke Genelinde Asayiş Uygulaması

İçişleri Bakanlığı'nın ülke genelinde yaptığı asayiş uygulamalarında, 8,5 milyondan fazla kişinin sorgulandığı, aranması olan 32 bin 409 kişinin yakalandığı ve 8 bin 289 aracın trafikten men edildiği kaydedildi.

22.12.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-11:20) İçişleri Bakanlığı'ndan Ülke Genelinde Asayiş Uygulaması

İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı dev operasyonun detayları ortaya çıktı. İşte o detaylar...İçişleri Bakanlığı'nın ülke genelinde yaptığı asayiş uygulamalarında, 8,5 milyondan fazla kişinin sorgulandığı, aranması olan 32 bin 409 kişinin yakalandığı ve 8 bin 289 aracın trafikten men edildiği kaydedildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması amacıyla 2018 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından ülke genelinde eş zamanlı asayiş uygulamaları yapıldı.

2018 yılında çeşitli zamanlarda "Çocuk ve Gençlerin Korunması", "Okul Önü Genel Asayiş Trafik", "Günübirlik Evlere", "Yasadışı Bahis, Kumar ve Tombala", "Kiralık Araç Firmalarına", "Ruhsatsız Silah ve Av Tüfeği", "Araç, Motosiklet, Akaryakıt ve Vergi Kaçakçılığı", "Hırsız Kapanı", "Türkiye Güven Huzur", "Huzurlu Parklar", "Huzurlu Sokaklar", "Taksi", "Çocuklarımız Güvende", "Huzurlu Bayramlar Türkiye" gibi toplam 46 uygulama yapıldı. Yapılan uygulamalar birçok ilde olumlu sonuçlar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal