İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Önündeki Dağı Göstererek Kalan Terörist Sayısını Açıkladı

Tunceli'de bin 500 rakımda açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önündeki dağları göstererek "Bu dağlarda 60-65 terörist kaldı ama tertemiz hale getireceğiz" dedi.

07.09.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-13:15) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Önündeki Dağı Göstererek Kalan Terörist Sayısını Açıkladı

Tunceli'de bin 500 rakımda açıklamalar yapıp, bu dağlarda 60-65 teröristin kaldığını ama tertemiz hale getireceklerini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da HDP önünde eylem yapan ailelere de değindi. Soylu, ailelerin doğru adresin önünde olduklarını söyleyerek, "Bir siyasi partinin PKK terör örgütüne adam alma merkezi olarak değerlendirdiklerini tüm Diyarbakır da biliyor, Doğu ve Güneydoğu'da ikamet eden bütün vatandaşlarımız da biliyor" dedi.

Bir dönem teröristlerin 'girilmez' dediği Aliboğazı bölgesini gören Kekliktepe Kulesi önünde açıklamalar yapan Bakan Soylu, "Şu dağlarda 60-65 terörist var. Geçen sene 98, önceki sene 103 teröristi etkisiz hale getirmiştik. İnanıyorum biraz daha yüklendikçe bu dağlar tertemiz duruma gelecektir. Gayretimiz sürüyor" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal