İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hediye Aldığı İddiasıyla İlgili Teftiş Yaptırıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kayyumdan hediye aldığı iddialarına dönük, "Bununla alakalı özel bir teftiş yaptırıyorum" dedi.

27.08.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-15:43) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hediye Aldığı İddiasıyla İlgili Teftiş Yaptırıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kayyumdan hediye aldığı iddialarına dönük yaptığı açıklamada, "Bunların tamamı uydurulmuş işlerdir. Buna karşın ben bununla ilgili özel bir teftiş yaptırıyorum. Yalnızca bununla ilgili." sözlerini kullandı.

"ÖZEL BİR TEFTİŞ YAPTIRIYORUM"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bunların tamamı uydurulmuş işlerdir. Buna karşın ben bununla ilgili özel bir teftiş yaptırıyorum. Yalnızca bununla ilgili. 2-3 sene içerisinde yalnızca biz değil başka insanlarda gitmiştir. Ben Mardin belediyesine hiç gitmedim bunu da söyleyeyim. Bunların tamamı hem Sayıştay denetimlerinden hem de mali denetimlerden geçmektedirler. Devlet böyle bir şeye imkan ve izin vermez. Bu tip karşılamaların bir karşılığı olarak yaptırılmış bir bütçelemedir diye düşünüyorum.

Bir tespihçiye gitmişim. Tespihçi de o fotoğrafı alıp asmış yanlış bir şey de yapmamış.

Sayın Ahmet Hakan bana sordu ben de yanıt verdim. Herhalde çok acıttık başka bir noktadan saldırı planlıyorlar. Bu tutmaz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal