İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Ekrem İmamoğlu Ordu Valisine "İt" Dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de Trabzon Dernekleri ile bayramlaşma programına katıldı. Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne "İt" dediğini söyledi.

06.06.2019-17:48 - (Son Güncelleme: 06.06.2019-17:43)

Esenler'de Trabzon Dernekleri ile bayramlaşma programına giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da VİP salonuna alınmaması ile alaklalı açıklamalar yaptı.

İmamoğlu'nun VIP salonunu kullanma hakkının olmadığını ifade eden Soylu, şöyle dedi:

"Trabzon'da kullandı. Arkadaşlar nezaket göstermişler. 'Ben buradan çıkmak istiyorum' demiş çıkarmışlar. Ardından Ordu'da kullanmak istemiş. Aramışlar milletvekilini demişler ki özel uçakla gidiyor 14 kişi, bunların hiçbirinin kendisinin bile kullanma hakkı bulunmuyor. Öbür yandan alalım hem geçecek zaten. Bir sorun yok. Valiye ‘it’ dedi. Allah kimseyi güç zehirlenmesine düşürmesin."

Ramazan Bayramı çerçevesinde Karadeniz turuna çıkan ve Trabzon'da miting yapan İmamoğlu, ardından Giresun ve Ordu’ya geçmişti. Buradan ayrılışında Ordu Valisi Seddar Yavuz’un talimatı ile VIP salonuna alınmadığını söyleyen İmamoğlu yanında milletvekili olmasına rağmen VIP girişini kullanmasına izin verilmediğini kaydetmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal