İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Yüklendi: Açıklamayan Şerefsizdir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler yöneltti. Kılıçdaroğlu'nun Erkan Karaarslan'a baskı yapıldığını iddia etmesi üzerine Soylu, "Bir genel başkan, FETÖ'den tutuklunun beyanını 'Bakanlar bu adama baskı yaptı' diye söyleyip suyu bulandırmaya uğraşıyor" dedi.

17.05.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-15:14)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sanığı Erkan Karaarslan'a baskı yapıldığı iddiaları ile alakalı sözlerine sert cevap verdi. Bakan Soylu, "Bir genel başkan, FETÖ'den tutuklunun beyanını 'Bakanlar bu adama baskı yaptı' diye söyleyip suyu bulandırmaya uğraşıyor. Bunları açıklamayan alçaktır, namerttir, şerefsizdir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa'da katıldığı bir program ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ÖCALAN'IN AVUKATLARIYLA GÖRÜŞMESİNE İZİN VERİLMESİ

Bakan Soylu Abdullah Öcalan'ın görüşme yasağının kaldırılması ile alakalı bir soruyu cevaplayan Bakan Soylu, "Türkiye'nin terörle mücadelesi sürmektedir. Bugün sabah Şırnak'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bu hususta kimse bulanık suda balık avlamaya uğraşmasın. Öyle bir anlayış söz konusu değildir. Türkiye girdiği bu yoldan dönmez. Sapla saman birbirine karışmasın. Biz ne yaptığımız biliyoruz" sözlerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ sanığı Erkan Karaarslan'a baskı yapıldığı iddialarıyla alakalı sözlerine de sert bir biçimde cevap veren Soylu, "Bir genel başkan, bir FETÖ'den tutuklunun sözlerini 'Bakanlar bu adama baskı yaptı' diye söyleyip suyu bulandırmaya uğraşıyor. CHP'nin İstanbul adayı ile alakalı. Bunu açıklamayan alçaktır, namerttir şerefsizdir. Böyle kişiliği kaybolmuş insanların siyaset içinde bu tip değerlendirmeler yapmasının vaktinin geçtiğini düşünüyorduk. Anlıyoruz ki bu tip insanlar halen revaçta" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal