İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'un Birilerinin Arka Bahçesi Olmasına İzin Vermeyeceğiz

İçişleri Bakanı Soylu,"Bizim tek bir gücümüz var, 50 gramlık oy pusulası." diyerek demokrasiyi işaret etti.

21.05.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-15:40)

"Bizim tek bir gücümüz var, 50 gramlık oy pusulası." sözüyle demokrasiyi işaret eden İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'nin ekonomisine operasyon düzenlediklerini belirterek, "Üzerimize oynadıkları apaçık. Bizi, birbirimizden ayırarak üzerimize oynuyorlar." uyarısında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi özel güvenlik görevlileri ve aileleriyle iftar yemeği yedi.

"YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK"  

Güvenlik istikrarını, bu ülkenin her noktasında sürdüren bir anlayışa sahip oldukların aktaran Soylu, sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

"Bundan hep birlikte vazgeçmemeliyiz. Eksiğimiz olabilir, birtakım yapmamız gereken ve yapmamış olduğumuz işler olabilir. 23 Haziran'dan sonra İstanbul'da ve Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yepyeni bir dönem başlayacak. Birbirimizi daha iyi anladığımız, birbirimizi daha iyi kucakladığımız, birbirimizin meselesini kendi meselemiz gördüğümüz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tecrübesiyle, bu ülke istikametini 2023'e, 2053 ve 2071'e getirdiği yepyeni bir dönem başlayacak fakat bunun için sizin desteğinize, kuvvetinize ihtiyacımız var.

''İSTANBUL'UN BİRİLERİNİN ARKA BAHÇESİ OLMASINA İZİN VERMECEĞİZ''  

23 Haziran'da İstanbul bir karar verecek. Ya küresel dünyanın güç merkezi olacak ya da birilerinin arka bahçesi haline gelecek. Biz, birilerinin arka bahçesi olmayı kabul etmedik, etmiyoruz, etmeyeceğiz de."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal