İçişleri Bakanı Soylu, Dün Türkiye'ye Patlayıcı Sokmaya Çalışanların Yakalandığını Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün teröristlerin ülkemize patlayıcı sokmaya çalıştıklarını fakat yakalandıklarını ancak yeri, operasyon devam ettiği için söyleyemeyeceğini ifade etti.

26.03.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-16:03) İçişleri Bakanı Soylu, Dün Türkiye'ye Patlayıcı Sokmaya Çalışanların Yakalandığını Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beyoğlu'nda katıldığı etkinlikte konuştu. Soylu, ''Yolumuza Erdoğan'la başladık, devam mı edeceğiz yoksa milletin çektiği dertleri tekrar yaşamasını mı izleyeceğiz?'' dedi.

DÜN TERÖRİSTLER ÜLKEMİZE PATLAYICI SOKMAYI DENEDİLER, YAKALANDILAR

Dün ülkemize patlayıcı madde sokulmaya çalışıldığını tespit ettiklerini ve düzenlenen operasyonla bunu önlediklerini kaydeden Soylu, operasyon devam ettiği için yerle alakalı bilgi veremeyeceğini belirtti.

TERÖRÜ BİTİRDİK

Terör örgütünü ülkemizde tamamen bitirdiklerini ifade eden Bakan Soylu, ülkemizin artık güvende olduğunu belirtti. Son günlerde 3 teröristin önce teslim olmaları ve sonra hapishanede kendilerini asmalarıyla alakalı olarak, ''Araştırıyoruz ama bunları bu terör örgütü astı, biliyoruz.'' dedi.

TÜRKİYE'DE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜST DÜZEY BÜTÜN YÖNETİCİLERİNİ YOK ETTİK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasını, ''Türkiye'de üst düzey terörist kalmadı, hepsini yok ettik. İstanbul halkı da dikkatli olmalı. Bu teröristleri İBB içine sokmamalılar. Biz zaten buna seçilseler de müsade etmeyiz.'' dedi.

Son Dakika Gündem Habererleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal