İçişleri Bakanı Soylu: Oradaki Kişinin Daha Önce Tanal'la Bağlantısı Var

TGRT Haber canlı yayınına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP/C'lilerle ilgili, "Oradaki kişinin daha önce Mahmut Tanal’la bir bağlantısı var, olabilir milletvekilidir çağırmış olabilir. Çocuğun telefonunda Mahmut Tanal’ın telefonu aranmış. Başka milletvekilleri de aranmış. Ama aranabilir” dedi.

16.05.2019-23:45 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-23:55)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber'de Ekrem Açıkel moderatörlüğündeki Gündem Özel programına katılarak Türkiye Gazetesi yazarları Fuat Uğur ve Cem Küçük'ün sorularını yanıtladı.

"ORADAKİ KİŞİNİN DAHA ÖNCE TANAL'LA BAĞLANTISI VAR" 

Bakan Soylu, DHKP/C'lilere ilişkin yaptığı açıklamada, "Oradaki kişinin daha önce Mahmut Tanal’la bir bağlantısı var, olabilir milletvekilidir çağırmış olabilir. Çocuğun telefonunda Mahmut Tanal’ın telefonu aranmış. Başka milletvekilleri de aranmış. Ama aranabilir” dedi.

MECLİS ÇALIŞANINI REHİN ALMAK İSTEMİŞLERDİ  

Geçtiğimiz Salı günü, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ı ziyaret edeceklerini söyleyerek TBMM ziyaretçi kabul salonuna gelen biri kadın 2 DHKP/C'li terörist, Meclis çalışanını rehin almak isterken güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal