İçişleri Bakanı Soylu: CHP Siyasi Hile Yapmaktan Çekinmemekte Ve Korkmamaktadır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin içine sızarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni de istismar ederek ve kullanarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin taşıyıcılığıyla, Türkiye'nin medeniyetine oyun oynamaya çalışmaktadır. Bu grup siyasi hile yapmaktan çekinmemektedir'' ifadesinde bulundu

22.06.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-13:53)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa'da seçim müşahitleri teşkilat üyeleri ve STK temsilcileriyle görüştüğü toplantıda, Türkiye'nin tarihin en büyük adımlarını attığını, AK Parti'nin Türkiye'yi sürekli ilerleyen bir ülke durumuna getirdiğini ve çevresindeki coğrafyaya ümit verdiğini dile getirdi.

Pazar günü düzenlenecek olan seçim üzerinden Türkiye'nin istikametini bozmaya, Türkiye'nin olumlu gidişatını durdurmaya çalışanlara fırsat verilmemesi gerektiğini ifade eden Soylu, "Türkiye'de çok marjinal bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içine sızarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni de istismar ederek ve kullanarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin taşıyıcılığıyla, Türkiye'nin medeniyetine oyun oynamaya çalışmaktadır. Benim hissiyatım budur. Bu grup siyasi hile yapmaktan çekinmemekte ve korkmamaktadır. Bu grup aynı zamanda Binali Ağabey ve rakibinin, karşı karşıya geldiği bir televizyon programının hazırlanmasında dahi ahlaksızlık yapmayı, milleti aldatmayı kendi adına ayıp saymamaktadır. Bu grup, bu ülkenin bütün değerlerinin yerle yeksan edilmesi için bütün alçaklıkları, iğrençlikleri bir araya getirmekten kesinlikle çekinmemektedir." şeklinde konuştu.

'PAZAR GÜNÜ TARİH YAZMALIYIZ' 

Çok tehlikeli ve marjinal bir grupla karşı karşıya kalındığını bu ülkenin bir evladı olarak dile getirdiğini belirten Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

''Bunların hepsini 2-3 ay içinde çok net bir şekilde yaşadık. İstismarı, her türlü değerin örselenmesini, demokrasiyi rafa kaldıracak hamleleri hep birlikte yaşadık. Bunu yaparken, televizyon kanallarından ve siyasi aktörlerinden en ufak bir ahlaki ilke görmedik. Hala yalan söylemeye devam ediyorlar. Atatürk tablosu üzerinden belediyede başlattıkları yalanlar, asla yeni yalanlar değildir. Gezi olaylarında hangi marjinal gruplar varsa, Binali Ağabey'in belediye başkanı olmaması için aynı taktiklerle meselenin tam da göbeğindeler. Bugüne kadar getirdiğimiz Türkiye için bunu tehdit görüyorum. Zira İstanbul, yalnızca ekonomisi değil, maneviyatı ve mirası da güçlü olan bir şehirdir.

Pazar günü yalnızca bir belediye başkanlığı seçimine gitmiyoruz, birilerinin eline geçerse, İstanbul'un ve Türkiye'nin gidişatını değiştirecek, geleceğini zedeleyebilecek bir anlayışla mücadeleye gidiyoruz. Bir tek oyun bile ne kadar önemli olduğu bir seçime gidiyoruz. Pazar gününe kadar her türlü gayret gösterilecek. Son anımıza kadar herkese gidip herkese anlatmaya çalışacağız. Ancak sandıktaki tutum çok önemli. Okula ilk giden siz olun, insanları nezaket ve güler yüzle karşılayın. Bu seçim kolay seçimdir. Tek bir pusula var, 2,5 saatte sonlanabilecek bir seçimdir. Bu seçim kolay bir seçim olduğu kadar ağırlığı ve gücü yüksek olan bir seçimdir. Çok dikkat etmeniz ve sandığı bir saniye boş bırakmamanız gereken bir seçimdir, bu seçim. Pazar günü böyle bir seçime gidiyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal