İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Akrabaları Beylikdüzü Belediyesi'nde İşe Alınmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun baldızının ve kuzeninin önceki dönem yönettiği Beylikdüzü Belediyesinde görev yaptığı öne sürüldü.

02.08.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-12:41) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Akrabaları Beylikdüzü Belediyesi'nde İşe Alınmış

31 Mart'ın üstünden sadece 4 ay geçmişken CHP'li belediyelerdeki akraba kadrolaşması Türkiye'nin ana gündemi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun baldızı Şeriman Gümüş'ün ve kuzeni Fatma Karasuç'un önceki dönem yönettiği Beylikdüzü Belediyesinde görev yaptığı iddia edildi.

CHP'li belediyelerdeki bazı başkanların akrabalarını belediyelerde işe sokması ile alakalı "Burası eş dost akraba yeri değil. Ben de aynı şeyi yapıyorsam, benim partim de hesap soracak" diyen Ekrem İmamoğlu'nun önceki dönem yönettiği Beylikdüzü Belediyesinde akrabalarının görev yaptığı öne sürüldü.

"AKRABALARI BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR" İDDİASI

Yeni Şafak'ın haberine göre; Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Şeriman Gümüş, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde görev yapıyor. Gümüş'ün çocukları da Beylükdüzü Yaşam Vadisi'ndeki faaliyet yapan iştirak firmalarında personel olarak görev yapıyor. İmamoğlu'nun kuzeni Fatma Karasuç da Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde işe alındı.

CHP'Lİ BELEDİYELERDEKİ AKRABA ATAMALARI

CHP'nin Torbalı, Seyhan, Karaburun ve Menderes belediyelerindeki akraba atamaları geride bıraktığımız günlerde ortaya çıkmıştı. Ankara'nın Çankaya Belediyesinde de Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in halasının kızı Pınar Gül'ün, belediyenin özel kalem müdürlüğünde göreve başladığı belirlenmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal