İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yine İzin Aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iznini hafta sonuyla birleştirip gene tatile gidiyor.

05.09.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-13:48) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yine İzin Aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk tatiline mazbatasını almasının 3 hafta sonrasında çıkmış ve eleştiri toplamıştı.

SEL FELAKETİ'NDE DE BODRUM'DAYDI

İmamoğlu, ikinci tatilinde ise İstanbul'u sel götürünce eleştirilerin merkezi olmuştu. Sel felaketi ardından tatilini kesip dönen İmamoğlu, inceleme yapıp tekrar Bodrum'a gitmişti.

TATİL İZNİ ALDI

İmamoğlu 6 Eylül cuma günü için gene izin aldı. Şehir dışında olacağını söyleyen İmamoğlu'nun yerine ise Meclis üyesi Hüseyin Aksu'nun vekalet edecek. İznini haftasonuyla birleştiren İmamoğlu'nun nerede tatil yapacağı ise merak konusu.

"TATİL YAPTIĞIM SAYILMAZ"

Öte taraftan gelen eleştiriler ardından açıklama yapan İmamoğlu; "Sonuçta her insanın makul ve mantıklı tatile ihtiyacı vardır. Ben tatil de yapmadım açıkçası. Yani yaptığım tatil sayılmaz. 2-3 gün doğal bir eş ve baba mesuliyeti ile başladı. Çocuklarımı görmeye gittim. Ve yeniden işimizin başında olduk. Tabiki tatil konusu konuşulacak. Yarın yetinmeyecekler gözünün üzerinde kaşın var diyecekler, hafif şöyle sağa şöyle baktı sola şöyle baktı diyecekler de diyecekler." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal