İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yeniden Anıtkabir'i Ziyaret Etti

CHP, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı olan 250 isimler beraber Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyarette İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'da vardı. İmamoğlu mazbatayı almadan önce Anıtkabir'i ziyaret etmesi ile çok tartışılmıştı.

03.05.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-11:40)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde partisinden Belediye Başkanı olan 250 isim ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, içlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da yer aldığı belediye başkanları ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'dan geçerek Anıtkabir'e giren CHP'liler, Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından CHP'li heyet Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

EKREM İMAMOĞLU YENİDEN ANITKABİR'DE

CHP'li heyet, Anıtkabir ziyaretinin sonrasında parti genel merkezine geçti. Mazbatayı almadan önceki ziyareti ile konuşulan Ekrem İmamoğlu da ziyarette bulundu.

EKREM İMAMOĞLU: ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİK

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak Ankara'da yapacağımız bir günlük ortak çalışma öncesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi ikametgahı olan Anıtkabir'i ziyaret ettik.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal