İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İşten Çıkardıkları ile Görüştü: Eşinin Ehliysen CV Bırak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, işten atılan işçilerin temsilcileriyle bir araya geldi. İmamoğlu, işinin ehli olduğunu düşünenlerinin CV bırakmasını ve değerlendireceklerini söyledi.

30.08.2019-17:21 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-17:17) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İşten Çıkardıkları ile Görüştü: Eşinin Ehliysen CV Bırak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, işten atılan işçilerin temsilcileriyle bir görüşme yaptı. İmamoğlu'nun işçi temsilcilerine, seçim dönemi öncesinde işe alınanların atıldığını söyleyerek, "İşinin ehli olduğunu düşünüyorsanız CV bırakın değerlendirelim" dediği bildirildi.

İMAMOĞLU 3 TEMSİLCİYLE GÖRÜŞTÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işten atılan işçiler belediye binası önünde eylemlerine devam ederken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da işçiler arasından seçilen 3 temsilciyle bir araya geldi.

Kısa süren görüşmenin sonrasında işçi temsilcileri, kendilerine söylenenleri arkadaşlarına aktardı.

"İŞİNİN EHLİ OLAN CV BIRAKSIN"

İmamoğlu'nun işçi temsilcilerine, seçim dönemi öncesinde işe alınanların atıldığını söyleyerek, "İşinin ehli olduğunu düşünüyorsanız CV bırakın değerlendirelim" dediği bildirildi.

İBB SÖZCÜSÜ ONGUN: 1244 KİŞİNİN İLİŞİĞİ KESİLDİ

İBB Sözcüsü Murat Ongun, işten atılanlarla alakalı yaptığı açıklamada, "İBB'deki iş akdi fesihleri ile alakalı bir kısım basında kamuoyunu yanıltıcı bilgiler vardır. Kurumumuzdan 1244 kişinin ilişiği kesilmiş olup, bu kişiler 2 seçim arası veya seçimden hemen önce yapılan alımlardır. 2500 kadar yapılan toplam alımdan, şehit ve gazi yakınları, engelli çalışanlar, vefat eden personelimiz yerine alınan 1. derece yakınları, devam eden projelerde görevi olan çalışanlarımız işlerine devam etmektedir" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal