İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'a Gidiyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'a gideceği bildirildi. İmamoğlu’nun Diyarbakır’da bulunacağı süre zarfında HDP’lilerle temas kurup kurmayacağı doğrultusunda ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

22.08.2019-16:48 - (Son Güncelleme: 22.08.2019-17:12) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'a Gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Batman’da katılacağı düğünün öncesinde ve sonrasında Diyarbakır’a gidecek.

İmamoğlu, 31 Ağustos’ta CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününde nikah şahitliği yapacak. Batman’a Diyarbakır üstünden geçecek ve İstanbul’a gene Diyarbakır üstünden dönecek.

Tarafsız Haber Ajansı’nın aldığı bilgilere göre; İmamoğlu’nun bu süre zarfında şehirde bazı ziyaretler yapması düşünülüyor. Fakat program şimdilik net olarak belirlenmedi. Diyarbakır’ın da içlerinde olduğu 3 HDP’li belediye başkanının görevden alınmasının sonrasında ziyaret daha da önemli hale geldi.

İmamoğlu’nun Diyarbakır’da bulunacağı süre içinde HDP’lilerle temas kurup kurmayacağı doğrultusunda şimdilik bir bilgi yok.

CHP İL BAŞKANI’NIN YEĞENİNİN DÜĞÜNÜNDE NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

Tarafsız Haber Ajansı’na açıklamalar yapan CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar “Düğün 31’inde Batman Merkez’de yapılacak. Yeğenimin düğünü 23 Haziran’daydı. Seçimler sebebiyle iptal edilmişti. Sayın Başkanımız o zaman dedi ki ‘kazansam veya kazanmasam da düğüne geleceğim’ demişti. Sözünü tuttu, gelecek. Daha önce katılacağını söylemişti. Günü söyledik, ona göre program yaptık, katılacak, nikah şahidi olacak” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal