Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila İstifa Etti

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, emeklilik işlemlerinin başlatılmasını isteyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

27.04.2018-19:47 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-19:43) Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila İstifa Etti

Doğan Medya Grubu’nun, 21 Mart’ta Demirören Grubu’na satılmasının sonrasında en önemli istifa bugün (27 Nisan) geldi. Fikret Bila, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği’nden istifa etti. Bila, bir süre Milliyet Genel Yayın Genel Yönetmeni olarak beraber çalıştığı Demirören ailesine istifa kararını ve emeklilik işlemlerinin başlatılması isteğini söyledi.

Doğan Medya Grubu’nun Demirören Holding’e satılmasının sonrasında ilk istifa Hürriyet yazarlarından, bugün Cumhuriyet’te yazmaya başlayacağını açıklayan Melis Alphan’dan gelmişti. İlerleyen günlerde, devir işlemleri bitmeden ve Hürriyet’in mevcut editoryal kadrosu halen iş başındayken grup bünyesinde yeni patronaj tarafından yapılan işlemler rahatsızlık yarattı. Demirören yönetimi tarafından yapılan müdahaleler arasında, Doğan Haber Ajansı (DHA) yönetimine müdahale, Hurriyet.com.tr Yayın Direktörü Ercüment İşleyen’in hastanede tedavi gördüğü esnada izne çıkarılması ve Kanal D Ana Haber’i sunan Ahmet Hakan ile Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar’ın görevlerinden ayrılmaları da yer aldı. Demirören yönetimi, dün (26 Nisan Perşembe) Milliyet.com.tr Yayın Yönetmeni Bülent Ayanoğlu'nu Hürriyet’in internet sitesinin başına getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal