Hurdaya Dönen Kamyondan Sağ Çıktı

Ankara'da gece saatlerinde gerçekleşen kamyon kazasında, aracından sağ çıkan şoför herkesi şaşırttı. Kamyonun hurdaya döndüğü kazada kasasının sebze yüklü olduğu öğrenildi.

30.03.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-10:06) Hurdaya Dönen Kamyondan Sağ Çıktı

Ankara'da Mahmut Toksoy kontrolündeki sebze yüklü kamyon gece saatlerinde kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Kamyonun hurdaya döndüğü kazada şoförün hafif yaralı bir şekilde kamyondan çıkması ise herkesi şaşırttı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda seyir halinde olan sebze yüklü,06 AJ 8296 plakalı kamyon, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucundakontrolden çıkarak levhalara çarptı. Kazanın şiddetiyle kasası kopan kamyonetteki sebzeler yola savruldu.

SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILAN ŞOFÖR, KAZAYI HAFİF YARALARLA ATLATTI

Kazaya şahit olan vatandaşlar sağlık ekiplerini aradıı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü koltuğuna sıkışan şoförün çıkarılması için itfaiye birimlerini çağırdı. Uzun çabalar sonucunda  sıkıştığı eyrden çıkarılan şoföre ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Kazada yola savrulan sebzeler ile kamyonun parçalarının toplanmasının ardından trafiğe kapatılmış olan yol tekrardan açıldı. 

Şoförün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal