Hırsızlar İçin Kurduğu Sistem Canından Etti

Muğla'da hırsızlardan korunmak için kurduğu sistemi açık unutan adam elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

19.07.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-17:01) Hırsızlar İçin Kurduğu Sistem Canından Etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hırsızlığa karşı tedbir olarak evine elektrik veren bir sistem yaptıran Erol Eryılmaz adlı otel işletmecisi, açık unuttuğu sistem sebebiyle elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Eryılmaz'ın akrabaları ise ölüm sebebinin kalp krizi olduğunu öne sürdü.

KAPIYI ISLAK ELLE TUTUNCA AKIMA KAPILDI

Alınan bilgiye göre Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası sokakta yer alan evinin dış kapısına hırsızlığa karşı tedbir amacıyla elektrik veren bir sistem yaptıran 63 yaşındaki Erok Eryılmaz, bugün denize gitmek için evinden ayrıldı. Söylenene göre öğle saatlerinde plajdan gelen Eryılmaz, çıkarken açık unuttuğu sistem sebebiyle kapıyı ıslak elleriyle tutunca elektrik akımına kapıldı. Erol Eryılmaz'ın olay yerinde hayatını yitirdiği tespit edildi.

YAKINLARI "KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ" DİYOR

Eryılmaz'ın akrabaları ise olayın elektrik çarpması değil kalp krizi neticesinde olduğunu söyleyerek, net ölüm sebebinin ortaya çıkması için adli tıp raporunu beklediklerini söyledi.

OTEL İŞLETMECİLİĞİ YAPIYORDU

İzmir'de ikamet eden ve sık sık Bodrum'a gidip gelen Erol Eryılmaz uzun senelerdir Kumbahçe sahilinde faaliyet yapan mülkiyeti Bodrum Belediye'sine ait Baraz Otel'in işletmeciliğini yapmıştı.

Esasen Manisa Turgutlulu olan 63 yaşındaki Erol Eryılmaz, evli ve 3 çocuk sahibiydi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal