Hırsızı Kadınlar Tekme Tokat Dövdü

Adana'da bir iş yerinden kol saati ve toka çaldığı iddia edilen kadın hırsız, iş yerinin 3 kadın çalışanı tarafından kovalandıktan sonra darp edildi

27.04.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-16:36)

Adana'da bir iş yerinden kol saati ve toka çaldığı iddia edilen kadın hırsız, iş yerinin 3 kadın çalışanı tarafından kovalandıktan sonra darp edildi. Hırsızı, kadınların elinden Seyhan Belediyesi'nin güvenlik görevlileri tarafından kurtararak polise teslim etti.

Olay, Seyhan ilçesindeki Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi bildirildi. Tanıkların iddiasına göre, H.O. isimli kadın, bir bijuteriden 1 kol saati ve toka çalıp kaçtı. Olayı fark eden iş yerinin çalışanları Yağmur Y., Zeliha A. ve Remziye Ç., H.O.'yu kovalamaya başladığı görüldü.

Seyhan Belediyesi'nin bahçesine girdikten sonra, çaldığı eşyaları yere atarak belediyenin diğer kapısından çıkmaya çalışan H.O.'nun peşine belediyenin güvenlik görevlileri de düşerek kadını yakaladı.

Bu sırada iş yerinin kadın çalışanları ise H.O.'ya yetişti ve olay yerinde H.O.’yu darp etti. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuşurken, belediye çalışanları H.O.'yu iş yeri çalışanlarının elinden zorla kurtararak polis ekiplerine teslim etti.

Tüm yaşananlar ise, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırsızlık ve darp olayına karışan 4 kadın da emniyete götürülerek gözaltına alındı.

Yaşanılan olay Adana’nın Seyhan Belediyesi'nde meydana geldi. Bir iş yerinden kol saati ve toka çaldığı iddia edilen H.O. Seyhan Belediyesi’ne ait bahçeye girdikten sonra, çaldığı eşyaları yere atarak belediyenin diğer kapısından çıkmaya çalışan H.O.'nun peşine belediyenin güvenlik görevlileri de düşerek kadını yakaladı.

Bu esnada iş yerinin kadın çalışanları ise H.O.'ya çoktan yetişmişti ve olay yerinde H.O.’yu darp ettiler. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştuğu görüldü, belediye çalışanları H.O.'yu iş yeri çalışanlarının elinden zorla kurtararak polis ekiplerine teslim etti.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal