HDP'li Vekil PKK'yı Savundu! İşte Tepki Çeken O Sözler

HDP aracılığıyla terör örgütü PKK'ya götürülmek üzere dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde acılı ailelerin başlattığı evlat nöbeti 11. gününe girerken HDP tarafından gelen açıklamalar büyük tepki topladı.

13.09.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 13.09.2019-11:50)
HDP aracılığıyla terör örgütü PKK'ya götürülmek üzere dağa kaldırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde acılı ailelerin başlattığı evlat nöbeti 11. gününde devam ederken HDP tarafından gelen açıklamalar ise pes dedirtiyor.

Evlat nöbetine katılan acılı aile sayısının sürekli yükselmesiyle birlikte köşeye sıkışan HDP'lilerden skandal açıklamalar gelmiş, HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, sosyal medya üzerinden "il binamız herkese açıktır" söylemiyle yıllardır çocuklarından uzak kalan ailelerin acısıyla adeta dalga geçmişti.

Bir skandal açıklama da HDP’li milletvekili Leyla Güven'den geldi. Diyarbakır’da yaptığı konuşmada “Kürt sorunu devam ettikçe gerillaya katılım da olacak, çatışma da olacak, savaş da olacak”  diyen Güven'in açıklamaları ise kamuoyundan büyük tepki aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal