HDP de Seçim Sloganını Açıkladı: Her Şey Muhteşem Olacak

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan partisinin 23 Haziran için sloganını açıkladı. Buldan, "İstanbul için şimdi 'her şey çok güzel olacak', 'daha güzel' olacak diyorlar ya, biz de inanın her şey muhteşem olacak diyoruz" dedi.

14.05.2019-15:07 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-15:02)

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi ile alakalı olarak "Biz de inanın her şey muhteşem olacak diyoruz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan grup toplantısında açıklamalar yaptı.

"ŞAİBELİ OLAN YSK'NIN İPTAL KARARIDIR"

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 23 Haziran'da tekrarlanmasına karar verilen İBB Başkanlığı seçiminden bahseden Buldan, "Şaibeli olan YSK'nın iptal kararıdır. Halk değil, ben belirlerim diyor. Bu açıkça bir sandık darbesidir. Halkın aklıyla resmen dalga geçiyorlar. İstanbul'da iktidar ve YSK eliyle halkın iradesi çalındı" dedi.

"HER ŞEY MUHTEŞEM OLACAK"

İstanbul için şimdi 'her şey çok güzel olacak', 'daha güzel' olacak diyorlar ya, biz de inanın her şey muhteşem olacak diyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal