Hasta Bilgilendirme Ekranına Cinsel İçerikli Görüntü Yansıdı, Hastane Karıştı

İzmit'te yer alan Kocaeli Devlet Hastanesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Çalışan bir personelin bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntünün hasta bilgilendirme ekranına yansıması üzerine olay yerine polis çağrıldı.

27.02.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-15:24) Hasta Bilgilendirme Ekranına Cinsel İçerikli Görüntü Yansıdı, Hastane Karıştı

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümünde laboratuvar çalışanının bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntü, hasta bilgilendirme ekranına verildi.

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yer alan Kocaeli Devlet Hastanesi'nde oldu. Alınan bilgiye göre hastanenin acil servis bölümünde yer alan laboratuvarda vazife yapan bir teknisyen bilgisayarından cinsel içerikli bir görüntü açtı.

OLAY HEMEN POLİSE BİLDİRİLDİ

Laboratuvar personelinin açtığı görüntü, koridorda yer alan hasta bilgilendirme ekranlarına gitti. Görüntüleri fark eden vatandaşların, şaşkınlıkla duruma büyük tepki göstermesi ardından olay yerine gelen hastane görevlileri polis birimlerine haber verdi. İhbar ardından olay yerine giden polis birimleri tarafından şahıs gözaltına alındı.

TEKNİSYEN HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Saraybahçe Polis Merkezi'ne sevk edilen şahıs, emniyette verdiği ifadesinde film izlemek için bir internet sitesine bağlanmak isterken, sayfanın otomatik olarak açıldığını öne sürdüğü bildirildi. Şahsın savcılıkta verdiği ifade ardından açığa alınması için de Sağlık İl Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal