Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu'nu Kadıköy'deki Maça Gitmemesi İçin Uyardı

Habertürk Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu yarın oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçına gitmemesi için uyardı. Alçı bu olayın toplumsal gerginliği artıracağını yazdı.

13.04.2019-14:38 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-14:31) Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu'nu Kadıköy'deki Maça Gitmemesi İçin Uyardı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'yla alakalı bir yazı yazdı.

Alçı, Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak olan derbiyi stattan izleyeceğini ifade ederek uyarılar yaptı. Alçı, İmamoğlu bu karşılaşmaya gittiğinde şüphesiz 55-60 bin kişi birden İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu söyleyerek ve çok büyük bir gösteri yapılacak. Coşkulu ideolojik sloganlarla stadyum inleyecek. İmamoğlu yarın yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına kesinlikle gitmemeli. Bu programını iptal etmeli. Sağduyu ve itidal galip gelmeli." dedi.

İŞTE NAGEHAN ALÇI'NIN YAZISI:

Hem Ekrem Bey hem de CHP örgütleri bütün Türkiye'nin gündemindeki bu derbide böyle bir destek eyleminden çok memnun olabilir fakat bu hareketleri toplumsal tansiyonu zirveye taşıyacak bir kalkışma olur.

Çok açıkça ikaz ediyorum... Ekrem İmamoğlu yarın yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına kesinlikle gitmemeli. Bu programını iptal etmeli. Sağduyu ve itidal kazanmalı.

Ekrem Bey gitmekte ısrar etse dahi sağduyulu bir insan olduğuna inandığım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tıpkı akla aykırı bir iş olan İzmir mitingini iptal ettirdiği gibi Kadıköy'deki bu gösteriyi de iptal ettirmeli.

Kendi tribünlerinin verdiği gaz çoğu zaman siyasetçileri sarhoş edebiliyor fakat bu tür gösterilerin sonu hiçbir zaman hayırlı olmuyor ülke için.

Hele bu olay özelinde FB-GS karşılaşmasında İmamoğlu'nun yapacağı bir gövde gösterisi en çok da İmamoğlu aleyhine bir sonuç verecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal