Görev Sırasında Rahatsızlanan Özel Harekat Polisi Şehit Oldu

Mersin'de, jandarma ekipleriyle beraber düzenlenen arama, tarama, pusu ve keşif çalışmaları sırasında rahatsızlanan özel harekat polisi Ali Karapınar şehit oldu.

17.10.2018-12:47 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-12:42) Görev Sırasında Rahatsızlanan Özel Harekat Polisi Şehit Oldu
Mersin'de, jandarma ekipleriyle beraber düzenlenen arama, tarama, pusu ve keşif çalışmaları sırasında rahatsızlanan özel harekat polisi Ali Karapınar şehit oldu. Gece saatlerinde merkez Toroslar ilçesinde İl Jandarma Komutanlığıyla beraber düzenlenen arama, tarama, pusu ve keşif çalışmaları sırasında fenalaşan 49 yaşındaki Karapınar, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şehit polis Ali Karapınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehit polis Ali Karapınar için İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene eşi Fatma, oğlu Mustafa, kızı Aleyna Su Karapınar ve yakınlarının yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda polis katıldı.

Türk bayrağına sarılı cenazenin, polis araçlarının sirenleri eşliğinde tören alanına getirilişi sırasında, Karapınar'ın eşi Fatma Karapınar gözyaşlarına engel olamadı. Kılınan cenaze namazından sonra oğlu Mustafa ve mesai arkadaşlarının omzunda taşınan Karapınar'ın cenazesi, defnedilmek üzere Kahramanmaraş'a gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal