Giresun'da 82 Yaşındaki Yaşlı Amcanın Ölümüyle İlgili Önemli Gelişme

Giresun’da 82 yaşındaki yaşlı amcanın çıkan arbede sonucunda hayatını kaybetmesi üzerine 2 polis açığa alınmıştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ise doktorun da açığı alındığı duyuruldu.

29.07.2018-19:38 - (Son Güncelleme: 29.07.2018-19:38)

Sağlık Bakanlığı, Giresun’da, Yusuf Topal'ın, sağlık ocağında tartıştığı doktorun ’beyaz kod’ vermesi üzerine gelen polislerin biber gazı sıkıp, ters kelepçe taktığı sırada kalp krizi geçirip yaşamını yitirmesiyle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık polisleri çağıran hekimin açığa alındığını duyurdu.

82 yaşındaki yaşlı amcanı hayatını kaybettiği olaya ismi karışan doktorun açığa alındığının ifade edildiği açıklama şöyle:

‘’Giresun'da meydana gelen müessif olay ve neticesi sağlık camiamızı derinden üzmüştür. Sayın Bakanımız acılı aileyi arayarak rahmet ve baş sağlığı dileklerinde bulunmuştur’’ ifadelerinin yer adlığı açıklamada ‘’Konuyla ilgili olarak Bakanlığımızca acil soruşturma başlatılmış ve soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için olaya adı karışan hekim açığa alınmıştır. Soruşturma bizzat Sayın Bakanımız tarafından hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.

GİRESUN VALİLİĞİ: İDARİ VE ADLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şehirde aile hekiminin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınmaya çalışılan 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın, çıkan tartışma sonucu fenalaşarak yaşamını yitirmesi üzerine, idari ve adli işlemlerin başlatıldığını, konunun araştırılması için müfettiş istendiğini açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal