Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Milli Takıma Destek İçin İzlanda'da

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Futbol Takımı'na destek olmak için İzlanda'ya gitti

11.06.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-13:58) Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Milli Takıma Destek İçin İzlanda'da

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, milletvekilleri Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı eşliğinde İzlanda'ya giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milli takımın kaldığı otelin önünde basın çalışanlarına açıklamalar yaptı.

'UMARIZ GALİP GELEN TARAF BİZ OLURUZ'  

Ay yıldızlı takımın bu akşam çok önemli bir maça çıkacağını vurgulayan Kasapoğlu, şu şekilde konuştu:

"Milli takımımız önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Şükürler olsun Cumartesi günü Fransa karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettik. Millet olarak çok mutlu olduk. Yine aynı şekilde başarılı olacağımıza ve aynı coşku, heyecan ve inançla yarınki müsabakadan da en güzel şekilde ayrılacağımızı umuyoruz. Millilerimize moral vermek, destek olmak amacıyla onlarla birlikteyiz. Az önce İzlanda'ya arkadaşlarımızla beraber geldik. Federasyon başkanı ve ekibi karşıladılar sağ olsunlar. İnşallah yarın da gün boyu hem onlarla birlikte olacağız hem de takımımıza destek olacağız ve millet olarak inşallah takımımızın başarısıyla gurur duyacağız. Geleceğe yönelik olarak hem Avrupa şampiyonası hem de ondan sonraki süreçte cumartesi günü gözlemlediğimiz gibi, izlediğimiz gibi başarıya doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Ben şimdiden millilerimize, hocamıza, teknik ekibimize başarılar diliyorum. İnşallah sevinen taraf, galip gelen taraf, dostça, centilmence oynayan taraf olarak inşallah sevineceğiz, hep beraber ve bu haklı gururu yaşayacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal